Pictures
Audio
Video
Adds
Radio
Stories
Links
heeft weer leuke filmpjes
The Internet Movie Database
Wikipedia
Margaret, geboren in Detroit op 22 juli 1924, was voorbestemd voor het artiestenvak. Toen ze 5 jaar oud was verhuisde de familie naar Los Angeles. Haar vader was een bekende song schrijver ("Hooray for Hollywood", "Ain't We Got Fun?", "On the Good Ship Lollipop" en nog veel meer), haar zus, Barbara Whiting een actrice en zangeres en haar tante Margaret Young, was een populaire zangeres in de 20-er jaren. Toen ze 7 was mocht ze al voorzingen voor Johnny Mercer, die met haar vader samen werkte, en toen Mercer in 1942, mede oprichter was van Capitol Records was zij een van de eersten met een contract.
Ze bleef tot 1957 bij Capitol, maar toen de hits uitbleven ging ze over naar Dot Records.In 1960 ginge ze naarVerve Records, kwam terug naar Capitol begin zestiger jaren en tekende bij London Records in 1966. Hier had ze in 1966 haar laatste mega hit single met "The Wheel of Hurt, een nummer 1 op de Easy Listening
Margaret and Barbara Whiting speelden zichzelf in de sitcom Those Whiting Girls. De show, geproduceerd door Desilu Productions, was te zien op CBS en verving "I Love Lucy)" in de zomermaanden van 1955 tot 1957. In 2010 trad ze nog altijd op.

Margaret overleed op 10 Januari, 2011 op 86 jarige leeftijd in New Jersey, U.S.
MARGARET WHITING
Margaret Whiting Homepage
Deze keer weer een karaoke versie.

In de video staat dat de artiesten Doris Day en Dean Martin zijn maar dit is F O U T !!!

Het zijn Margaret Whiting en Johnny Mercer.

Zing ze....
De tracks van de huidige artiest van de week zijn hier terug te horen
singles chart. Ze maakte later nog solo albums bij Audiophile (1980, 1982, 1985) en DRG Records (1991). Ze werkte met beroemde dirigenten en arrangeurs zoals Frank DeVol, Russell Garcia, Johnny Mandel, Billy May, Marty Paich, Nelson Riddle, Pete Rugolo, and Paul Weston.